You are currently viewing Nissan Leaf – 100% Helelektrisk familiebil

Nissan Leaf – 100% Helelektrisk familiebil

Dette er en folkefavoritt og det med god grunn. I dag er modellen ikke bare Norges mest solgte elbil, men også mest solgt i verden med over 300.000 eksemplarer. Nissan LEAF er utstyrt med de beste intelligente kjøreteknologiene, inkludert e-pedal og ProPILOT, og sørger for en herlig dynamisk kjøreopplevelse. Helelektriske Nissan Leaf får du med en rekkevidde inntil 385 km.

Nissan LEAF får du til kampanjepris fra 249 000,-

nissan leaf elbil

Hvordan lader du en Nissan Leaf?

Det er et bredt utvalget av lademuligheter når det kommer til Nissan Leaf, du kan bruke stikkontakten hjemme eller en av de mange offentlige hurtigladestasjoner, betyr at du kan lade opp bilen når som helst og på den måten som passer deg best.

Ved bruk av huritiglader får du ladet opp batterietnivået fra 20% til 80% på rundt 60 minutter. Med en vanlig hjemmelader får du fulladet batteri på Nissan Leaf i løpet av 7,5 timer, dette gir deg opptil 270 km rekkevidde. Les mer om om Nissan Leaf her.

Nye Nissan Connect holder deg informert

NissanConnect [6]-teknologi sørger for at du er tilkoblet, informert og har kontroll. NissanConnect-appen gjør det enkelt å sjekke rekkevidden din, finne en ladestasjon og mye mer, mens Apple CarPlay™ og Android Auto™ byr på sømløs smarttelefonintegrasjon for å gi deg favorittunderholdningen din, navigasjon og meldinger på underholdningssystemets store berøringsskjerm. 

Les mer om om NissanConnect her.

NISSANCONNECT app mobil

Vi kan hjelpe deg med finansiering

Vi tilbyr gunstig og trygg finansiering gjennom Santander: 

  • Kun pant i bilen som sikkerhet
  • Meget rask behandlingstid på din søknad
  • Inntil 10 års nedbetalingstid på lånet
  • Inntil 100% finansiering
  • Les mer om finansiering.

Bestill prøvekjøring av Norges mest populære bil

Ønsker du å få mer informasjon om Nissan Leaf eller ønsker du å bestille prøvekjøring? Kontakt oss og vi vil hjelpe deg. Ønsker du å snakke direkte med en av våre flinke selgere kan du ringe oss på telefon 35 98 68 50