Linkjendal Bilforretning As | Gamle Sørlandske 74 | 3766 Sannidal | Tel. 35 98 68 50 | post@linkjendal.no

Nyhetsbrev fra Citroën

CITROEN

Ny pris på C-Zero. Nå fra 159.900,-


CITROËN C-ZERO NY PRIS FRA KR 159.900,- INKL VINTERDEKK, NAVI OG LEVERING*


Citroën C-Zero er en 100 % elbil med null drivstofforbruk, null CO 2-utslipp og null motorstøy. Den lades via en vanlig 220 V stikkontakt og har en rekkevidde på opptil 150 km. Citroën C-Zero har plass til 4 personer, et bagasjerom på 166 liter og en topphastighet på 130 km/t.Vi har nå biler til omgående levering. Mer elbil for pengene skal du lete lenge etter.
*Gjelder et begrenset antall biler.

» Bestill prøvetur / Be om tilbud

Nyhet - CITROËN C3 e-VTi 82 ETG  Ny Citroën C1 kommer til sommeren


CITROËN C3 MED NY BENSINMOTOR


Vi introduserer nå en helt ny og ennå mer økonomisk motor til Citroën C3. Den nye e-VTi 82 ETG med Start&Stop-teknologi og automatisk girskifte gir en suveren bensinøkonomi på 4,3 l/100 km og et CO2-utslipp på bare 99 g/km. Bestiller du bilen nå får du automatisk girskift med på kjøpet. Pris fra kr. 197.900,-

» Bestill en prøvetur


NY CITROËN C1 PÅ TRAPPENE


På Bilutstillingen i Genève er det verdenspremiere for nye Citroën C1, en enda mer moderne versjon av Citroëns bestselger som har solgt i over 760 000 eksemplarer siden den kom på markedet i 2005. Den nye bybilen kommer både som 3- og 5-dørsversjon, og finnes også i en cabrioletversjon med navnet Airscape.
Den nye Citroën C1 kommer på det norske markedet i andre halvår 2014.

» Se flere bilder

Nye Citroën Berlingo Electric Proff Sterk 3.plass til Mads i Sverige. Nå er han klar for Mexico


NYHETEN CITROËN BERLINGO ELECTRIC PROFF FRA KR. 239.900,-


Citroën Berlingo Electric PROFF er en 100 prosent el-bil med alle de fordeler som det fører med seg. Du kan kjøre i kollektivfeltet, parkere gratis på kommunale parkeringsplasser, lade opp gratis på de fleste offentlige ladestasjoner og kjøre gratis gjennom alle bomstasjoner. I tillegg har el-motoren færre bevegelige deler. Det gir ofte langt lavere service kostnader. Pris fra kr 239.900,- Kontakt din nærmeste forhandler for ytterligere informasjoner.

» Les mer


STERK 3.PLASS TIL MADS I SVERIGE. KLAR TIL Å EROBRE MEXICO


Mads Østberg og hans Citroën DS3 WRC kjørte inn til en sterk 3.plass i Rally Sweden. Etter en litt nølende start, fikk Mads virkelig fart på bilen den avsluttende dagen og sikret dermed en podium plassering i Sverige.
Mads er nå på vei til Mexico hvor han neste helg skal kjøre Rally Mexico.

» Følg Mads og hans WRC eventyr her

Siste mulighed for å vinne en tur til Paris Citroën Norge på Instagram


PRØVEKJØR, SI DIN MENING OM CITROËN OG VINN EN TUR TIL PARIS!


Hvis du er heldig, kan prøvekjøringen din føre deg helt til Frankrikes hovedstad. Blant alle som prøvekjører en ny Citroën trekker vi nemlig ut 2 personer som får en tur til Paris. Verdi kr 15.000,-.
Så enkelt er det: Bestill prøvekjøring. Svar på fire korte spørsmål om din prøvetur. Dermed er du med i konkurransen.

» Bestill prøvetur


CITROËN NORGE NÅ OGSÅ PÅ INSTAGRAM!


Del dine Citroën “moments” med oss på Instagram. Hver måned kårer vi månedens Instagram bilde, hvor en heldig vinner får en liten påskjønnelse i form av et produkt fra vårt utvalg av profilartikler. Månedens premie blir presentert på vår Instagram profil. For og delta må du benytte #citroennorge sammen med et bilde med en relasjon til Citroën på et eller annet vis. Kanskje en Citroën detalj? Premien for mars måned er en fjernstyrt Citroën DS3 Racing.

» Besøk vår Instagram profil